Всеукраїнський проект «Конкурс образотворчого та декоративного мистецтва «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» відвідав дитячий будинок «Вишенька»
17 жовтня 2014 року Центр Культурно-Мистецьких Ініціатив та Львівський обласний благодійний фонд «ТОРБА» допомогли вихованцям Дитячого будинку змішаного типу «Вишенька», що у селі Жовтанці Кам’янець-Бузького району Львівської області взяти участь у Всеукраїнському проекту «Конкурс образотворчого та декоративного мистецтва «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ».

Зібравши необхідний для дітей художній реманент, канцтовари та солодощі, делегація від оргкомітету у складі п’яти осіб вирушила до сиротинця, в якому мешкає 23 дитини. Після кількагодинної зустрічі, у часі якої відбулось знайомство з дітьми, вихователями та «будинком» загалом, заняття з рисунку та живопису, вручення подарунків та солодощів, емоційно-приємно розчулені відвідувачі вирушили до Львова.

Оргкомітет Всеукраїнського проекту «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» від щирого серця дякує усім добродіям, які допомагають дарувати радість та надію у добре і прекрасне навіть тим, кому не пощастило у житті мати хорошу повноцінну сім’ю.