Проект ініційований в Україні International Association Culture and Art в 2011 році. Координатор проекту – Львівський обласний благодійний фонд «ТОРБА», організатор проекту – ГО «Центр Культурно-Мистецьких Ініціатив», підтримка – Департаменту культури, НР ЛОДА.

До участі у проекті 2014 року, подано понад 700 робіт, зареєстровано 598 робіт з 22 областей України. Дякуючи намаганням партнерів проекту, «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» презентувались у Львові, Києві, Варшаві(Польща), Цугу (Швейцарія) та інших містах Європи. Експозиції на сьогодні оглянуло понад 10000 осіб. У часі експонування виставки кращих робіт Проекту вдалось уможливити участь не одного десятка дітей, які мешкають у сирітських будинках Львівської області. За отримані від добродіїв кошти, дітям, що перебували у цих будинках, було придбано художній реманент, канцтовари і солодощі. В часі тривання Проекту команда оргкомітету завітала до сирітських будинків, провела майстер-клас з живопису та графіки і допомогла подати їх роботи до участі у конкурсі.

До складу цьогорічного журі, традиційно увійшло 9 фахівців з образотворчого та декоративного мистецтва із України, Польщі, Франції та Італії.

Урочисте відкриття експозиції та вручення нагород, заплановане на 13 грудня 2014 року о 15:00 у Львівському палаці мистецтв, в січні 2015р. виставка презентуватиметься у київській галереї – мистецькому центрі «Шоколадний будинок», в лютому 2015 р. в дніпропетровській галереї «Чорна ящірка», далі експозиція помандрує виставковими залами Європи.

Оргкомітет Всеукраїнського проекту «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» 2014 висловлює свою глибоку вдячність усім, хто самовіддано і безкорисливо допомагає успішно його реалізовувати: компанії «УНІВЕРСАЛЬНА СКЛОНАРІЗКА», Fashion Studio Andriy Sendetskyy, Трускавецькому оздоровчому центру «СТРИКОЗА», Готелю «Рудольфо», готелю «ЛЕОПОЛІС», готелю «НОБІЛІС», ресторану «Смаколик», ресторану «Сім поросят», Ресторану «БеллаЧао», житомирській кондитерській фабриці, Львівській мануфактурі кави, ТРК Люкс, компанії «ZIK” і всім добродіям, які висвітлюватимуться на сторінках каталогу з кращими роботами Проекту, сайтах офіційних партнерів проекту, запрошеннях, афішах, банерах і листівках.

Партнери проекту в Україні:

Виставковий центр «Львівський палац мистецтв», Мистецький центр «Шоколадний будинок» НМРМ – Київ, Галерея «Чорна ящірка»-Дніпропетровськ.

Особлива глибока подяка і шана усьому колективу Львівського ТЕАТРу «СПІРОГРАФ».

Спільними зусиллями ми в змозі допомогти талановитим юним творцям і презентувати світові мистецьке завтра України.

Програма та актуальна інформація стосовно Проекту на офіційних сайтах

координатора Проекту www.lvivtorba.com та організатора Проекту www.artcenter.org.ua