У суботу, 30 вересня 2017 року, Студія культури та мистецтв СПІРОГРАФ відкрила свій 13 презентаційний сезон. Громада львівських вулиць Щурата-Миколайчука запросила спірографців доповнити свій святковий захід. У його межах з гостями свята працювали викладачі відділення образотворчого мистецтва, які провели майстер-клас за темою «МОЇ СУСІДИ».  У ньому взяли участь діти, що завітали до епіцентру подій мікрорайону.

Тим часом юні артисти відділення танцювального мистецтва Студії культури та мистецтв СПІРОГРАФ задемонстрували кілька номерів зі свого концертного репертуару. Окремі танцюристи мали дебют, тож сердечно ВІТАЄМО! Заради справедливості слід зазначити, що діти вийшли на мініатюрну сцену без жодної репетиції на ній та у зміненому складі за кілька хвилин до початку концерту. Не зважаючи на це, дебютери впорались з танцювальною програмою, за що отримали бурхливі оплески від гостей свята. Це серйозне випробування чуття справжнього колективу в непередбачених умовах!

Академічна Рада Центру Культурно-Мистецьких Ініціатив міста Львова, сердечно вітає спірографців з успішним початком творчого сезону!