Черговим осередком, куди завітав Всеукраїнський Арт-Проект «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ», стала львівська школа-інтернат для дітей з вадами слуху. 12 вересня 2017 року традиційна волонтерська група з митців – викладачів авторської мистецької школи «Студія культури та мистецтв «СПІРОГРАФ» провели майстер-клас для глухонімих діток. Майстер-клас проводився у техніці роботи з олійними пастелями.

Волонтерська група була потішена, що нарешті потрапила до цього осередку, який склав приємне враження своєю доглянутістю. Попри свою ваду діти неймовірно комунікабельні й дуже емоційно позитивні. Звісно, наше враження до певної міри поверхневе, адже в школі-інтернаті перебуває майже 60 осіб, а нам вдалось працювати лише з його меншою половиною мешканців. Як і всі діти їх безпосередність і контактність стали для нас ознакою чуттєвості значної частини людей, котрі працюють з цими юними особистостями щодня.

У результаті нашої зустрічі ще 20 робіт доповнили експозиційну колекцію Проекту 2017 року.

Важливо, щоб усі учасники і причетні до Проекту добродії знали, що оргкомітет має можливість реалізовувати подібні місії дякуючи нам усім! Цьогоріч, Проект традиційно не отримав жодної допомоги з бюджетних коштів, а для його реалізації забезпечення художнім реманентом, солодощами, подарунками, інформаційним простором, комунікабельність та висока естетика подачі й виконання програми «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» відбувається виключно нашими спільними зусиллями.

Від імені усього оргкомітету: Благодійного фонду «ТОРБА», ГО «Центр Культурно-Мистецьких Ініціатив» висловлюємо сердечну вдячність усім, хто позитивом та доброзичливою безкорисливою допомогою долучився до успішної реалізації Проекту ось уже сьому едицію поспіль!

«Ми усі разом у змозі допомогти сьогодні тим, ким вже невдовзі будемо пишатись!»

Генеральний координатор Проекту, Андрій Сендецький