1 червня 2014 року Всеукраїнський проект «Конкурс образотворчого та декоративного мистецтва «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» 2013 відкрив експозицію кращих робіт у галереї Центру «Український світ», що у Варшаві на вулиці Новий Світ, 63 (Ukraiński Świat, ul. Nowy Świat 63, Warszawa). Незважаючи на те, що галерея змогла прийняти лише частину експозиції, виставка знайшла чимало шанувальників як серед дорослих, так і серед малих відвідувачів.

Організатор проекту Центр Культурно-Мистецьких Ініціатив, координатор Львівський обласний благодійний фонд «ТОРБА» й ініціатор проекту в Україні International Association of Culture and Art дякує за увагу та участь у відкритті виставки представнику посольства України в Польщі пані Світлані Мирончук.

Експозицію відкрив кандидат мистецтвознавства, науковий співробітник НАНУ, завідувач кафедри образотворчого та декоративного мистецтва ЦКМІ, член Національної спілки художників України пан Олег Болюк.

Оргкомітет Проекту висловлює подяку цьогорічному партнеру в Республіці Польща — Фундації «NASZ WYBÓR» в особі голови правління пані Мирослави Керик за контакт з Центром «Український світ».

Виставка буде доступна для огляду до 15 червня 2014 року з понеділка по п’ятницю з 12 до 17 години.