Експозиційна колекція кращих творів щорічного арт-проекту для молодих митців України «Просто Небилиці»-2018 продовжила своє виставкове турне галереями партнерів. Після показу виставки в експозиційних залах України «Просто Небилиці»-2018 демонструвались у Варшаві, а тепер естафету перейняв Краків. Арт-галерея Краківського Університету Комісії Національної Освіти (Universytet KEN) цьогоріч дебютувала у гроні офіційних партнерів Проекту.

Під час фінісажу 19 липня 2019 року організатор Всеукраїнського Проекту «Просто Небилиці» ГО «Центр Культурно-Мистецьких Ініціатив» (ЦКМІ), що у місті Львові, підписав Угоду про співпрацю з кафедрою мистецької освіти Краківського Університету KEN. Свідками підписання Угоди мали нагоду стати усі викладачі кафедри. Для урочистого підписання офіційного документу «Центр Культурно-Мистецьких Ініціатив» делегував до Кракова  своїх представників: голову правління Сергія Гавриловича, художнього керівника Центру та Мистецької школи «СПІРОГРАФ» Андрія Сендецького,  академічного директора Центру та завідувача кафедри «Образотворчого та декоративного мистецтва» PhD Олега Болюка, керівника едукаційних програм для найменших учасників Віру Галайко. 

Угода передбачає багатовекторну тісну співпрацю, зокрема в реалізації мистецько-едукаційних проектів, міжінституційних обмінів, стажів і наукових досліджень з галузі мистецтва, освіти та науки.

Отож до діючого портфелю міжнародної україно-польської співпраці увійшла ще одна офіційна угода. Яка буде її фреквенція – покаже час. Очільники ЦКМІ оптимістично налаштовані на те, що Угода доповнить перелік активних і успішно наслідкових партнерських ініціатив.