Кульмінацією чергового едукаційно-академічного сезону Мистецької школи «СПІРОГРАФ» стали конкурси, фестивалі, вистави та виставки, після яких  традиційною розв’язкою є мистецький пленер «Літня палітра» у пленерній садибі нашого мецената у Сколівських Бескидах.

Участь у цьогорічному арт-івенті взяли охочі «спірографці», які пройшли попередній ретельний відбір. До конкурсу на участь були допущені лише спірографці, які закінчили академічний рік з оцінкою “вище очікуваного”, адже праця у середовищі митців вимагає не тільки хисту, успішно здобутих навичок впродовж академічного року, а й особистісних якостей кожного учасника задля здорового емоційно-психологічного клімату.

Пленер традиційно організували і реалізували викладачі едукайної програми та актори Львівського Авторського Драматичного Театру «СПІРОГРАФ». Варто зазначити, що кожні щорічні літні зустрічі у горах є неповторними, пізнавальними, емоційно незабутніми, які виринають у спогадах, закликаючи до наступних творчих звершень.

Творчі роботи (художні, театральні й танцювальні) під час пленеру – це черговий здобуток для усіх учасників «Літньої палітри»: як юних тілом, так і для тих, хто душею перебуває у дитинстві.

Дякуємо всім учасникам та добродіям за дивовижну творчу атмосферу, взаємну доброзичливість та ґрунтовні мистецькі звершення.

«А тепер усій родині «СПІРОГРАФ» зичу вдалих літніх вакацій»
художній керівник Андрій Сендецький