Сьогодні, 24 серпня 2020 року, Школа Мистецтв «СПІРОГРАФ» Центру Культурно-Мистецьких Ініціатив (ЦКМІ) провела майстер-клас «Еко-монотипія» у рамках загальноміського святкування Дня Незалежності України. Святкову програму у Стрийському парку з назвою «Art&Agro-пікнік» й гаслом «Не залежуйcя!» організувало Управління культури Львівської міської ради.

Завдяки багаторічному досвіду, постійній творчій практиці, активній організації й участі у різноманітних заходах, «СПІРОГРАФ» вкотре успішно реалізував свій мистецький івент. Облаштувавши едукаційний арт-простір для учасників свята, нам вдалося з 12 години до 19 години прийняти на майстер-класі понад 60 учасників-дітей. Діти віком від 3 до 15 років, хто самостійно, хто разом зі своїми батьками, створювали картини, використовуючи замість пензля й олівця — овочі та рослини, які з грядок фермерського господарства спеціально придбав Центр Культурно-Мистецьких Ініціатив для сьогоднішнього заходу. Важливо відзначити активну допомогу під час проведення майстер класу студентів відділення театрального мистецтва Школи Мистецтв «СПІРОГРАФ»: Святослава Балинського, Анни Маслової, Поліни Сороки.

«Дякую дружній творчій родині «СПІРОГРАФ» за чергову вдалу реалізацію якісного продукту. Незважаючи на поточний стан справ в нашій мистецькій інституції, ми продовжуємо успішно працювати й примножувати наші вартісні здобутки як на мистецьких просторах, так і в едукації.»

Художній керівник ЦКМІ Андрій Сендецький