У п’ятницю 19 лютого 2021 року в приміщенні Львівської обласної державної адміністрації підписано тристоронній меморандум про співпрацю між Департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, Львівською обласною науково-педагогічною бібліотекою та Центром Культурно-Мистецьких Ініціатив.

З березня 2021 р. у просторі наукової бібліотеки для педагогів Центр Культурно-Мистецьких Ініціатив розпочне реалізацію творчо-едукаційної програми, де будуть вдосконалювати свій мистецький хист як юні творчі особистості, так і дорослі мистці. Згодом Львівський Авторський Драматичний Театр «ScenA8» відкриє свої лаштунки шанувальникам театрального мистецтва.

Правління і члени Центру Культурно-Мистецьких Ініціатив вдячні Департаменту освіти та науки Львівської облдержадміністрації за відкритість до громадських ініціатив й зацікавленість у їхній реалізації. Підписання меморандуму стало можливим завдяки начальнику відділу інновацій Департаменту освіти і науки ЛОДА Ользі Котовській та керівнику Департаменту освіти і науки ЛОДА Олегові Пасці. Висловлюємо окрему вдячність керівнику бібліотеки Надії Помфюк за доброзичливий відгук на запрошення Центру Культурно-Мистецьких Ініціатив та підтримку пропозиції співпраці між інституціями.