Шановні митці, художники, потенційні та вже зареєстровані учасники арт-Проєкту «Портрет Музею: Львівський скансен», ЗАПРОШУЄМО на Етюд третій: «Про що шепоче трава». У межах Проєкту 30 травня 2021 року  о 13:00 год. розпочнеться у живому форматі пленер на території Музею.

Участь у Проєкті – безкоштовна. У програмі зустрічі: знайомство з організаторами й учасниками, оглядова екскурсія окремим етнографічним ареалом, коротка презентація теми Етюду 3 та ескіз майбутнього твору, який має стати штрихом до портрету ювіляра – Музею народної архітектури і побуту у Львові ім. Климентія Шептицького (вулиця Чернеча Гора, 1).

Охочим взяти участь у найближчій зустрічі необхідно зареєструватися на сайті Центру Культурно-Мистецьких Ініціатив – https://artcenter.org.ua/portrait-museum-register/  Ті учасники, які вже реєструвалися напередодні попередніх етюдів, повторно не реєструються.

Одноразова реєстрація уможливлює безкоштовно долучатися до інших зустрічей-етюдів Проєкту «Портрет Музею: Львівський скансен», які заплановані щомісяця.

Проєкт реалізовується Центром Культурно-Мистецьких Ініціатив у Львові в партнерстві з Музеєм народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького. З описом Проєкту можна ознайомитися на сторінці організатора – artcenter.org.ua та партнера – lvivskansen.org

Створімо разом портрет музею!