9 жовтня 2021 р. волонтерська група Центру Культурно-Мистецьких Ініціатив вчергове відвідала у селі Сасів Дитячий будинок «Рідний дім» Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області.

У цьому осередку учасники делегації за участі педагогів львівської Школи мистецтв «СПІРОГРАФ» провели ефективне суботнє пообіддя. Шістнадцять мешканців будинку взяли активну участь у художньому майстер-класі. Мистецький практикум відбувся злагоджено і результативно, про що відзначили гості та господарі. Упродовж двох годин творчої зустрічі усі присутні познайомилися з досі незнаними полотнами і технікою роботи з фарбами, а також встигли зробити майже два десятки картин.

До речі, найменшій учасниці майстер-класу – усього 4 роки, та вона, будучи вкрай зосередженою у процесі, напрочуд швидко і ретельно виконала усі етапи власного художнього задуму, створила свій «шедевр» однією з перших. Звісно, не обійшлося без «художніх акцентів» на вбранні усіх учасників творчої зустрічі. Втім, це, зазвичай, принесло усім присутнім лише додаткові позитивні емоції.

Окреме слово вдячності за доброзичливість та оперативність спрацьованого контакту, який приніс усім море позитивних емоцій і, сподіваємось, спогадів, адресуємо керівнику дитячого будинку «Рідний дім» – Наталі Тамчук.

Уже традиційно під завісу зустрічі представники Центру Культурно-Мистецьких Ініціатив вручили цукерковий почастунок мешканцям будинку. Така солодка мить на завершення роботи завжди є доречною. Вона приносить прекрасний післясмак для усіх учасників – і причетних до спільної творчої роботи, і тих, хто здавалось би випадково опинився у вирі творчого діалогу із музою.