До гіркоти прикро і неймовірно боляче, коли хороші люди покидають передчасно цей світ, назавжди мандруючи у Вирій.  Душа кожного з нас багата тими людьми, які люблять нас, яких любимо ми.

Оленка була світлою Людиною, яку цінували і любили багато людей. Вона назавжди залишиться у нашій пам’яті як особистість з невичерпним оптимізмом, і, здавалося б, із невичерпною енергією.

Господь у своїх Незвіданих Планах відміряв Оленці недовгий вік. Та за своє життя вона багатьом показала, що можна бути щасливою Людиною, більше даючи, аніж приймаючи.

Олена Костянтинівна Цимбалюк народилася 9 грудня 1957 року у винятково інтелігентній сім’ї Костянтина та Світлани Скварків.

Покійна здобула ступінь кандидата мистецтвознавства, була активною діячкою Центру Культурно-Мистецьких ініціатив у Львові з моменту заснування нашої громадської організації у 2003 році. Брала активну участь у діяльності Львівського обласного благодійного фонду «ТОРБА», завдяки чому було реалізовано не один десяток едукаційних і мистецьких програм, скерованих як до дітей, позбавлених батьківської опіки, так і до осіб з особливими потребами.

Упродовж понад чверті століття провадила педагогічну діяльність у Школі мистецтв «СПІРОГРАФ», а також у Львівському державному коледжі декоративно-ужиткового мистецтва імені Івана Труша, Українській академії дизайну, Українській академії друкарства, Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського. Олена Цимбалюк була членкинею International Association of Culture and Art з 2007 р., Національної спілки художників України з 2006 р., Спілки критиків та істориків мистецтва з 1999 р.

Та найголовніше є те, що Оленка була Людиною величної, світлої душі і доброго серця, самовідданою донькою, мамою, бабусею, дружиною, подругою, колегою.

Висловлюємо щирі співчуття батькам Оленки, її дітям, онукам, близьким та рідним.

Зі святими упокій, Христе!

Категорії: news