Центр Культурно-Мистецьких Ініціатив у Львові вітає випускників Школи мистецтв «СПІРОГРАФ» 2023 року з чудовим вибором продовжити свій мистецьких шлях у вишах!

Вступні екзамени успішно склали:

  • Марія Іванчак, поступивши на кафедру книжкової графіки Української Академії Друкарства;
  • Анна Тютюнник, обравши навчання на дизайні середовища у Національному університеті «Львівська політехніка» й, водночас, по спеціальності Архітектура інтер’єрів–Мистецтво нових медій у Польсько-Японській Академії Інформаційних Технологій;
  • Анастасія Терлецька, яка вирішила вивчати видавництво та поліграфію у Національному університеті «Львівська політехніка».

Вкотре приємно констатувати, що витривалим, цілеспрямованим, і, як наслідок, – успішним спірографцям вмикається «зелене світло» у майбутнє.

Методика навчання високопрофесійним викладацьким колективом «СПІРОГРАФ»-а, наполегливість студентів та розуміння, підтримка батьків є саме тією формулою успіху, яка завжди приносить якісний результат. Батькам кожної абітурієнтки – окремі вітання і вдячність за те, що були і залишаються у творчій родині «СПІРОГРАФ»-а.

Спільно йдемо до перемоги!

Дякуємо кожному воїну, який боронить Україну і загалом цивілізовану частину світу від злочинної агресії московського інтервента.

Марія Іванчак

Слава Україні! Героям Слава!