6 грудня 2023 року в експозиційних  залах Львівського історичного музею (пл. Ринок 6, Львів) відкривається виставка кращих художніх робіт Всеукраїнського проєкту для молодих митців «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ».

2023 рік – це тринадцятий рік поспіль реалізації проєкту у міжнародному просторі; тринадцять літ активної роботи організаторів та учасників проєкту; тринадцять років зміцнення партнерського і меценатського грона однодумців.

Завдяки культурним елітам міжнародної спільноти, котрі доєдналися до проєкту «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ», щорічні його різноманітні заходи і програми популяризують творчий потенціал молодих художників та репрезентують сучасну культуру України. Багато європейських культурних осередків, галерей, інституцій вже знають про талановитих і творчо обдарованих митців України, щороку чекають на нові колекції кращих робіт проєкту, а нашу державу позиціонують як відкриту до міжнародного культурного діалогу. Варто наголосити, що вже тривалий час проєкт «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» виконує функцію культурної дипломатії України, зміцнюючи міжнародний діалог, руйнує оманливі стереотипи, реалізовує цінну ідею збереження і збагачення культурного розмаїття.

Кращими художніми працями експозиційної збірки «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» 2023 шанувальники мистецтва можуть милуватись у Львові до 15 січня 2024 року.

Запрошуємо мешканців та гостей міста Лева урізноманітнити своє дозвілля переглядом виставки.