Сьогодні, 6 лютого 2024 року, – офіційне відкриття виставки Всеукраїнського проєкту для молодих митців ПРОСТО НЕБИЛИЦІ 2023 у Арт Галереї Національної бібліотеки України ім. Ярослава Мудрого у Києві.

В експозиційному просторі столиці України на Грушевського 1 запрошуємо переглянути частину збірки кращих художніх робіт тринадцятої едиції Проєкту. Заохочуємо мешканців та гостей Києва візуально посмакувати непересічним творчим продуктом та торкнутися до світу мрій і фантазій авторів з різних мистецьких локацій України. Виставка чинна до 25 лютого 2024 року.

У збірці представлено 40 із 87 художніх робіт молодих творців з України, які відзначила міжнародна кваліфікаційна колегія у 2023 році.

Презентація цілої виставкової збірки традиційно відбулась у Львові. Мешканці та гості міста Лева мали можливість насолоджуватися результатами таланту та неабиякою майстерністю молодих художників з 6 грудня 2023 по 15 січня 2024 року.

Як і щороку, в часі кульмінації Проєкту, було презентовано нову поштову марку «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» з унікальним зображенням.

Повну експозиційну збірку ПРОСТО НЕБИЛИЦІ 2023 можна переглянути в інтернет-мережі або сторінках друкованого каталогу.

По завершенню презентаційного турне Україною експозицію традиційно виставлятимуть галереї країн партнерів.

“Сьогодні маємо плекати хист тих, ким вже завтра буде захоплюватися цілий світ!” – художній керівник Проєкту Андрій Сендецький