«Конкурс образотворчого та декоративного мистецтва
«ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» 2015
Стартувала п’ята едиція Всеукраїнського проекту для молодих митців

До участі запрошуються особи віком 5–16 років.
Роботи приймаються з 02.04 до 20:00 год. 20.10.2015 року.

З положенням Проекту, традиційно, можна ознайомитись на сайті головного координатора – Львівського обласного благодійного фонду «ТОРБА» (lvivtorba.com) та сайті організатора – Центру Культурно-Мистецьких Ініціатив (artcenter.org.ua)
Проект стартував 2011 року за ініціативою International Association of Culture and Art. Завдяки партнерам кращі роботи Проекту презентувались в Україні, Польщі, Німеччині, Франції, Швейцарії, Італії.
Щороку, згідно протоколу, на запрошення IACA до кваліфікаційної комісії залучено 9 фахівців з галузі образотворчого та декоративного мистецтва, зокрема художників, мистецтвознавців, критиків мистецтва. Склад комісії щороку повністю оновлюється: трьома особами зі Львова, трьома — з регіонів і трьома — з-поза меж України. Усі роботи члени журі оцінюють одноосібно. Результати переглядів опрацьовує уповноважена IACA лічильна комісія. Оголошення результатів відбувається у день відкриття виставки кращих робіт.
Оргкомітет щиро вдячний за професійну та безкорисливу підтримку задля якісної реалізації Проекту: Першій універсальній склонарізці; Оздоровчому центру міста Трускавець «Стрикоза»; Компанії «Текстиль Контакт Львів»; готелям «Леополіс», «Рудольфо», «Нобіліс»; ресторану «Смаколик»; Житомирській кондитерській фабриці; Львівській мануфактурі кави; Fashion Studio Andriy Sendetskyy; компанії GalDent та офіційним партнерам, які регулярно допомагають і на високому рівні популяризують Проект світу.
Дякуючи саме цим добродіям, оргкомітет має можливість залучати до активної участі у Проекті дітей, що мешкають у сирітських будинках.
Окрема подяка доброзичливим керівникам і педагогам за їх уважність й небайдужість до прагнень своїх підопічних та учнів творчо утвердитись, презентуючи свої художні ідеї і талант.