Під таким гаслом відбувається ось уже сьома едиція Всеукраїнського проекту для молодих митців «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ».

8 вересня оргкомітет Проекту «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ»-2017 відвідав сирітський будинок для дівчат «Мілес Єзу — Воїни Ісуса», що у мальовничих Бірках неподалік Львова. Гостями був проведений майстер-клас у техніці акварелі. На наше приємне здивування у цій зустрічі взяли участь майже усі мешканці будинку: це не лише діти й педагоги християнського згромадження, а й гостя з Нігерії – сестра Франческа, яка прибула з аналогічного ордену Африканського континенту.

Здавалося б, як зацікавити дітей такою непростою у виконанні технікою акварелі?! Проте посмішки, дружня атмосфера та нотка дитинства, що ніби дрімала всередині усіх учасників майстер-класу, роблять дива! За кілька годин захопливої роботи діти створили прекрасні роботи, які традиційно можна буде побачити в грудні 2018 року у виставковому комплексі «Львівськийпалац мистецтв» — партнера Проекту ось уже шостий рік поспіль.

Від імені оргкомітету Проекту та учасників мистецького марафону висловлюємо велику вдячність усім добродіям, які допомагають нам успішно реалізовувати цей, закцентуймо без зайвої скромності, велетенський арт-Проект, зокрема кондитерській фабриці «Світоч», компанії «Текстиль-Контакт-Львів», Західній промисловій групі та іншим Людям, без допомоги яких наш Задум не міг би відбуватись всьоме на такому безпрецедентно високому рівні. Дякуючи саме спонсорам та меценатам, кращі роботи Проекту презентуються у виставкових залах професійних галерей Європи. Доброзичлива небайдужість спільноти митців та підприємців дає можливість презентувати роботи маленьких творців України і пишатися ними.