12 березня у Києві відбулося відкриття виставки кращих робіт Всеукраїнського проекту «Просто небилиці». Виставка робіт молодих авторів представлена до огляду відвідувачам у Арт-галереї партнера проекту в Україні – Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого.

З-понад 700 робіт із 20 областей України до колекції «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» 2017 міжнародною кваліфікаційною комісією (журі) номіновано 150 робіт, у Києві представлено частину експозиційної колекції у кількості 38 робіт.

Серед учасників – 37 юних творців, позбавлених батьківської опіки, які живуть у сиротинцях міста Львова та Львівської області. За отримані від добродіїв кошти, дітям, що перебували у цих будинках, було придбано художній реманент, канцтовари і солодощі.  Команда оргкомітету провела майстер-класи з живопису та графіки і допомогла подати  роботи дітей до участі у конкурсі.

Наприкінці 2017 року у Львівському палаці мистецтв відбулася урочиста церемонія відкриття експозиції кращих робіт проекту, оголошення результатів та вручення нагород.

Експозиція доступна до огляду глядачам до 01 квітня 2018 року, далі вона помандрує галереями Європи.