Дорогі наші Друзі, Меценати й Однодумці!

На межі весни і літа раз у три роки проводимо широкомасштабну благочинну феєрію – Міжнародний благодійний фестиваль (трієнале) казок «KAZ.KAR.», у якому активно задіяні сироти, люди з особливими потребами, шанувальники і творці казки різного віку та країни походження. Як багатьом вже відомо, Фестиваль охоплює номінації театрального, образотворчого, танцювального мистецтв, літератури та дослідження феномену казки. Загалом у трієнале казок «KAZ.KAR.» беруть участь сотні поціновувачів цього універсального жанру світової творчості.

Вже у далекому 2019 році з майданчиків нашого багатоденного мистецького дійства було анонсовано проведення чергового VI Фестивалю у травні-червні 2022 року. Одначе, ніхто не передбачав кривавого вторгнення Зла у нашу Країну. Зваживши на усі об’єктивні політичні чинники, тривожні реалії, які щодня відбуваються в Україні, та дотримуючись людських моральних засад, вважаємо за доцільне перенести термін проведення Фестивалю казок після Перемоги Добра над Злом.

Принагідно вкотре висловлюємо щиру вдячність нашим Воїнам Світла на усіх фронтах за щоденні їхні героїчні й переможні битви супроти Темних сил, що сотні літ були наругою над людською гідністю.

З оказії Міжнародного дня захисту дітей бажаємо усім дітям за віком та за відчуттями залишати у своїх серцях світлі миті, емоції і спомини Дитинства. Якщо б усі дотримувалися цього принципу, то не було б воєн взагалі, менше було б лиха!

З любов’ю та вірою у Світло, з примноженням Добра та з наближенням Перемоги.

 Оргкомітет Міжнародного благодійного фестивалю (трієнале) казок «KAZ.KAR.» (ЛАД Театр ScenA8, Центр Культурно-Мистецьких Ініціатив у Львові, Львівський обласний благодійний фонд «ТОРБА»).