Сьогодні події фестивалю «KAZ.KAR.» поширились на кілька майданчиків, щоб потоком позитивних емоцій, притаманних казкам, затопити якомога більшу площу гостинного Львова.

З самісінького ранку у Львівському обласному академічному театрі ляльок стартувала номінація «Театральне мистецтво». Гості з Лисичанська, Івано-Франківська, Білої Церкви, білоруського Могильова грали казкові спектаклі. На сцені оживали в чарівних образах актори, маріонетки, рукавичкові ляльки. Міжнародна кваліфікаційна комісія, у гроно якої увійшли народна артистка Української РСР Лариса Кадирова, народний артист України Григорій Шумейко, театрознавець зі Словаччини Мірослав Баллай оцінювали демонстровані вистави.

У перервах поміж ними глядач не нудився, адже у залі казкових оповідей брали слово автори-казкарі зі Львова і Білої Церкви у номінації «Літературні читання». Зручно вмостившись на подушках малята та дорослі не засинали, слухаючи казки, а навпаки – брали активну участь, допомагаючи читцям.

Тут, у холі театру організатори фестивалю пригощали усіх учасників і гостей кавою, чаєм та смаколиками.

На гостинних локаціях Львівського історичного музею – галереї кам’яниці Корнякта (пл. Ринок, 6) і в Массарівській кам’яниці (пл. Ринок, 24) президент фестивалю Андрій Сендецький відкрив конкурсну частину номінації «Образотворче мистецтво». Після жеребкування представниками кваліфікаційної комісії, у склад якої увійшли українські художниці Вікторія Ковальчук, Юлія Стемпіцька і польські мисткині Міся Конопка, Агнєшка Даца були оголошені теми конкурсного пленеру: «Колись давно за царя Гороха» й «Аж раптом…». І конкурсанти почали творити свої оригінальні інтерпретації пленерних тем.

Організатори подбали, щоб любі гості з кількох сиротинців та інтернатів могли насолодитись дійствами на усіх майданчиках фестивалю. За один день гості встигли взяти участь у майстер-класах ілюмінування буквиці, створити типажі з монотипії; подивитися вистави; посмакувати обідом  та отримати солодкі почастунки.

Завершувала насичений подіями другий день Міжнародного благодійного фестивалю «KAZ.KAR.»  феєрична вистава-казка «Король Лев». Її привіз Київський академічний обласний музично-драматичний театр ім. П. Саксаганського з Білої Церкви. Буквально усі глядачі перенеслись у події, що вирували в одному з прайдів Африки.

Найкращим подарунком для організаторів стали усмішки, радісні емоційні коментарі глядачів від побаченого. Отже, «KAZ.KAR.» й надалі виконує свою місію – примножує віру у добру казку!